PFZW

Video

VIDEO: Zo blijft Nederland thuis voor jou! #thuisvoordezorg

Het belangrijkste dat Nederland voor de zorg kan doen, is: thuisblijven. Om zelf het goede voorbeeld te nemen en tegelijkertijd alle zorghelden een hart om de riem te steken, lanceerden we in maart een social media-actie met de naam: #thuisvoordezorg. Daarin vroegen we thuisblijvers een leuke selfie te maken. Enkele van de inzendingen vind je hieronder in een korte videoterugblik.

Als hét pensioenfonds van alle medewerkers in zorg en welzijn, staan wij ook nu achter onze deelnemers en proberen we zelf zoveel mogelijk thuis te werken. Met de social media-actie #thuisvoordezorg wilden we laten zien dat Nederland denkt aan alle helden in de zorg (en andere vitale beroepen). En dat is gelukt.

1 miljoen kijkers

De actie op Facebook en Instagram is bijna 1 miljoen keer bekeken. Tientallen thuisblijvers namen de moeite om een selfie te nemen en meer dan 5.000 mensen reageerden. “Mooi initiatief!” en “Ik blijf zoveel mogelijk thuis, niet alleen voor de zorg maar voor iedereen die hard aan het werk is” zijn zomaar wat van de geplaatste reacties.

Bekijk de video om te zien hoe Nederland voor jou thuis blijft.

Zo werkte de actie

#thuisvoordezorg

Met de actie #thuisvoordezorg riepen we Nederlanders op om thuis een selfie te maken, met een A4’tje waarop te zien is dat ze thuisblijven voor de zorg. Vervolgens vroegen we ze om de selfie te delen op Facebook en/of Instagram met de hashtag #thuisvoordezorg. En als ze ook meteen vrienden en familie aanmoedigden om ook mee te doen, was dat natuurlijk helemaal fantastisch!

Misschien vind je dit ook leuk:

Video

Meer energie nodig? Zo laad je pas echt op

Om je werk goed te kunnen doen, is het belangrijk om je mentaal en emotioneel goed te voelen. Mindhacker en ademcoach Merel Bevaart geeft je tips om hierbij te helpen.

Dossier

Dit moet jij weten over energie

Deze maand staat in het teken van energie op de werkvloer. Lees hier een verzameling van tips die je aan het denken zetten en te gebruiken zijn tijdens je werk.