Meer weten over pensioen bij PFZWPFZW

PFZW Design Awards 2019 - afl. 1

Over de PFZW Design Awards

Voor hun bachelor eindproject bedachten studenten Industrieel Ontwerpen van de Technische Universiteit (TU) Delft ideeën om doktersassistenten van het Reinier de Graaf Ziekenhuis meer te laten bewegen op het werk. Want zitten is het nieuwe roken! 3 studenten mochten hun ontwerp uiteindelijk pitchen voor een deskundige jury. Het beste idee won de PFZW Design Awards 2019. 

Als pensioenfonds vindt PFZW een goed pensioen voor de deelnemers van groot belang. Even belangrijk vinden wij dat de deelnemers gezond kunnen werken én kunnen blijven werken. Zodat zij straks, als ze klaar zijn met werken, kunnen genieten van hun welverdiende pensioen. PFZW helpt deelnemers daarom om fit te zijn en te blijven op hun werk. Dat doen we door mee te denken en te werken aan innovatieve ideeën en oplossingen, zoals de PFZW Design Awards in samenwerking met de TU Delft en het Reinier de Graaf Ziekenhuis.

Aflevering 1

In aflevering 1 leer je de studenten kennen die aan de slag gaan met de casus van het Reinier de Graaf Ziekenhuis. De doktersassistenten zitten veel en bewegen weinig op het werk, wat kan leiden tot fysieke klachten op lange termijn. Daar moet iets aan gebeuren!

Ben je benieuwd naar de verdere uitwerking van de ideeën? Kijk dan aflevering 2 hieronder!

 

Meer:   Design Awards

Reacties