PFZW

Wat wij doen

Wij zorgen voor jouw pensioengeld. We beleggen het zoveel mogelijk in bedrijven die kiezen voor duurzame oplossingen.

Overig

Samen de strijd aangaan tegen de crisis

Ook de economie wordt hard geraakt door corona. Om elkaar deze crisis door te krijgen, helpen sommige Europese landen elkaar een handje. Ook PFZW draagt hier een steentje aan bij. Hoe? Lees hier verder.

Overig

Toveren bestaat!

5 studenten die genomineerd waren voor de PFZW Design Award volgden een ontwerpdag bij Active Cues, bedenker van de Tovertafel.

Bekijk video
Overig

PFZW Design Awards 2019 - afl. 3

Wie heeft het beste idee en overtuigt de jury? Bekijk aflevering 3 van de PFZW Design Awards 2019 en kom erachter wie ervandoor gaat met de prijs!

Bekijk video
Overig

PFZW Design Awards 2019 - afl. 2

Bekijk aflevering 2 van de PFZW Design Awards 2019! Hoe gaat het met de ideeën van de studenten om de doktersassistenten meer te laten bewegen?

Bekijk video
Overig

PFZW Design Awards 2019 - afl. 1

Met de PFZW Design Awards daagt PFZW studenten van de TU Delft uit om doktersassistenten van het Reinier de Graaf Ziekenhuis meer te laten bewegen.

Overig

Studenten bewegen de zorg

Studenten TU Delft bedenken oplossingen om doktersassistenten van het Reinier de Graaf Ziekenhuis meer te laten bewegen.

Overig

Dementie vergeet je niet

Ken jij iemand die dement is? Grote kans van wel. Gelukkig zijn er nieuwe medicijnen in ontwikkeling. PFZW belegt jouw pensioengeld in Eisai.

Overig

Groenere vliegvakanties?

Sta jij erbij stil als je je vakantie boekt? De luchtvaart stoot 2% van alle CO2 uit! PFZW ondersteunt Schiphols duurzame plannen.

Overig

Sprouts: verleiden met vers

Wat stop jij het eerst in je mandje? In Nederlandse supermarkten ga je eerst langs de groenteafdeling. In Amerika niet. Daarom belegt PFZW in Sprouts.

Overig

Medicijn: een zaak van leven of dood?

Medicijnen worden niet altijd voor medische doelen gebruikt. Als aandeelhouder gaan wij daarom in gesprek met farmabedrijven waarin we beleggen.

Overig

5 sterren, 2e plek

Een goed pensioen en een betere wereld gaan samen. Dit jaar daalden we een positie in de top van duurzaamste pensioenfondsen (VBDO).

Overig

In gesprek met Shell

Andrew legt uit waarom PFZW niet voor of tegen stemde tijdens de aandeelhoudersvergadering van Shell.

Overig

In onze maag met teerzandolie

Greenpeace wil dat we stoppen met pijplijnen voor teerzandolie. Dat gaat niet 1-2-3. Andrew van de Klantenservice vertelt.

Overig

OMG! Goed nieuws over omega 3

Hou je van vis? Er is goed en slecht nieuws. Gelukkig wordt er hard gewerkt aan slimme oplossingen voor voedselproblemen. En wij ondersteunen dit.

Overig

Altijd een rugexpert dichtbij

Tillen, buigen, staan of lang achter de computer… Werken in de zorg belast je lichaam. Ken je het verhaal van Fysius al?

Overig

Praten over water

Piet, belegger voor PFZW, heeft iets met water. We kunnen niet zonder en op veel plekken is het schaars en vervuild. We moeten iets doen!

Overig

Een dag in Het Wilderinkhuis

Volg de werkdag van begeleidster Selma. Zij werkt in woonzorghuis van Dagelijks Leven, ontwikkeld door Amvest. PFZW belegt weer in Amvest.