Samen de wereld beter maken
Masterclass vloggers in zorg en welzijn

Vloggers gezocht: film jouw werkdag!

Maak kans op een unieke vlog-masterclass van Lize Korpershoek

Werken in zorg en welzijn is iedere dag bijzonder. Vind jij dat ook en maak jij weleens filmpjes over je werk? Dan is onze masterclass vloggen iets voor jou. Maak kans op een masterclass met Lize Korpershoek (bekend van Adviezen van Lize) en krijg tips & tricks van deze nummer-1 vlogexpert.

Kleine, dagelijkse dingen in je werk waar je trots op bent. Mooie, grappige, ontroerende momenten en ook struggles, regeltjes: ofwel de realiteit. Wil jij graag delen hoe jouw werkdag eruit ziet? Wij zijn op zoek naar beginnende vloggers! Word jij er blij van om alledaagse gebeurtenissen en bijzondere momenten in beeld te brengen? Lees dan verder!

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar ‘betermakers’. Dat zijn mensen die zich iedere dag inzetten voor anderen. Jij hebt een boeiende baan binnen zorg en welzijn en vindt het leuk om vlogs te maken. Met je telefoon of misschien zelfs met een vlogcamera. Dat hoeft niet superprofessioneel te zijn. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent over je vak en je ervaringen wil delen.

Win!

De unieke masterclass van Lize Korpershoek heeft plek voor maximaal 12 deelnemers. Als jij een van de winnaars bent, leert Lize Korpershoek hoe jouw vlogs nog beter scoren. Ook deelt ze do's en don'ts om jouw vlogs nog gelikter te maken! Dat is nog niet alles: kijkers gegarandeerd! Wij lanceren jouw vlog via ons platform Betere Wereld en sociale media.

Hoe doe je mee?

Geef je snel op! Vertel in een vlog van maximaal 30 seconden waarom jij het leuk vindt om over je werk te vloggen. Stuur deze vóór 31 december 2018 naar beterewereld@pfzw.nl. Behoort jouw vlog tot de 12 beste inzendingen? Dan krijg je uiterlijk 15 januari te horen of je mee mag doen aan de masterclass. Je ontvangt dan gelijk meer details. Schrijf alvast met potlood in je agenda: 25 januari 2019: Masterclass vloggen met Lize en 11 andere toppers.

Of ken je iemand die een aanstormend vlogtalent is? Deel deze link! 

Meer items over:   Vloggers Zorg en welzijn

Reacties