Het vermogen om de wereld beter te maken

Privacy en cookies

Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met uw persoonsgegevens vindt Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) heel belangrijk. Zo houden wij ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de algemene verordening gegevensbescherming. Wij registreren en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor onze dienstverlening.

Wij hebben een privacyreglement. Daarin leggen wij u onder meer uit welke persoonsgegevens wij registreren en hoe wij daarmee omgaan. Ook leest u meer over de beveiliging en geheimhouding van uw persoonsgegevens. In de vorm van vraag en antwoord hebben we voor u een samenvatting van het privacyreglement gemaakt. U kunt natuurlijk ook het volledige privacyreglement inzien.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Kleine tekstbestandjes worden op uw computer, tablet of mobiele telefoon achtergelaten voor de gebruiksvriendelijkheid van de website. Ze onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen en voorkeuren. De informatie uit cookies verstrekken we nooit aan derden. Als u de cookies uitzet, zal onze website voor u minder goed functioneren. Onze website heeft cookies voor:

  • Het onthouden van uw keuzes en invoer (bewaren we 3 maanden)
  • Klanttevredenheidonderzoek (bewaren we 6 maanden)
  • Feedbackmogelijkheid (bewaren we 1 week)
  • Verwijzingen naar onze social media Facebook, Twitter en ons blog
  • (Anoniem) meten en analyse van websitebezoek via Google Analytics (bewaren we 1 jaar)

Google Analytics

In de bewerkingsovereenkomst met Google hebben wij afgesproken dat Google alleen als bewerker optreedt bij de verwerking van persoonsgegevens op de website. Daarbij hebben wij de volgende afspraken gemaakt:

  • Wij hebben gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres. Dit betekent dat de laatste 3 cijfers van uw IP-adres zijn verwijderd en u niet persoonlijk traceerbaar bent.
  • "Gegevens delen" met andere producten van Google en derden is uitgezet;
  • Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.


Cookies bevatten geen persoonsgegevens

Cookies bevatten alleen een (uniek) nummer en geen persoonsgegevens. Met de cookies kunnen wij u niet persoonlijk identificeren. Ook kunnen cookies niet worden gebruikt om u op websites van anderen te identificeren. Cookies uitzetten Door onze website te gebruiken, accepteert u ook onze cookies. Wilt u geen cookies op uw computer? In de instellingen van uw browser kunt u de cookies uitzetten.

Tracking pixels

Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld onze nieuwsbrief) wordt geplaatst. Door het gebruik van een tracking pixel kunnen wij zien of een e-mail gelezen wordt.

Facebook

Op deze website kunt je reageren op artikelen. Hiervoor maken we gebruik van de reactiemogelijkheden van Facebook. Om een reactie te plaatsen is het nodig eerst in te loggen op Facebook. Hiervoor geleden ook de privacyregels zoals Facebook die hanteert.

© Pensioenfonds Zorg en Welzijn 2018