Meer weten over pensioen bij PFZWPFZW
Blogs en vlogs uit de zorg

Kijk en lees mee met collega's

Blogs en vlogs uit de zorg

Hoe bijzonder jouw werk als zorgverlener is, blijkt niet alleen uit daden maar ook uit woorden. Wij verzamelden voor jou mooie blogs en vlogs van jouw collega-zorgverleners. Met verhalen uit de dagelijkse praktijk, over hoe jouw werk ertoe doet voor de mensen die het echt nodig hebben.

Blogs van Carla
Carla de Bruyn werkt als senior psychiatrisch verpleegkundige op een gesloten afdeling voor crisisinterventie. Ze blogt over haar werk en de dilemma’s die ze tegenkomt. Na de middelbare school weet ze eigenlijk niet wat ze wil worden. Iets met hectiek, geen dag hetzelfde en iets stoers. Na een hbo-v-opleiding begint ze in een GGZ-instelling, waar ze ruim 13 jaar heeft gewerkt. Genoeg om te leren en vele mooie mogelijkheden en kansen. Lees haar blogs hier

Esmée vlogt
Esmée Verschoor is 25 jaar en werkt in de regio Breda. De zorg iets mooier maken, dat is haar missie. Met blogs, vlogs, artikelen en verrassingen wil ze inspireren, enthousiasmeren en de ogen openen voor deze prachtige sector. In een van haar blogs schrijft ze: ''Ik kan je zeggen dat ik in de eerste jaren meer gegroeid ben als verpleegkundige en mens dan ik ooit had mogen denken. En sterker ben geworden dan ik ooit had durven dromen.'' Meer blogs vind je hier of volg haar op Instagram.

Columns van Thomas
Voor &C blogt Thomas van der Meer (1986). Hij studeert verpleegkunde en is transgender. In een van zijn columns schrijft hij: ''Vrouwen kunnen beter tegen bloed dan mannen, blijkt uit onderzoek. Dat is ook de reden waarom verpleegkundigen meestal vrouw zijn. Gelukkig ben ik de uitzondering op de regel. Ik kan niet alleen tegen bloed, ook braaksel en ander prut dat het lichaam uitscheidt kan ik goed hebben. Dat het onsmakelijk is registreer ik wel, maar ik voel het niet.'' Lees hier verder. 

Kun jij mooi schrijven over jouw werk in de zorg? En vind je het leuk om dit met anderen te delen? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Reacties